Shell SNPS Jaarverslag online en offline

Een jaarverslag dat niet saai is om te lezen. Dat was de opdracht vanuit het pensioenfonds van Shell. Naast een geprint jaarverslag zijn wij ook aan de slag gegaan met een verkort digitaal jaarverslag. Dit deden wij samen met onze opdrachtgever The Publishers Wife.

182 pagina's die je wilt lezen 
Een jaarverslag is normaal een flinke pil waar je niet met veel plezier doorheen bladert. Samen met The Publishers Wife hebben we een prachtig jaarverslag weten te maken die juist aantrekkelijk is om te lezen. Een print versie in de stijl van een magazine met veel beeld, illustraties en overzichtelijke teksten en een digitale versie waar men zelf doorheen kan klikken met een quiz, podcast en video's. Daarbij kunnen we de digitale versie geheel doormeten. Hoelang blijven mensen op de pagina, welke artikelen lezen zij het meeste en hoeveel mensen doen de quiz. Zo willen we elk jaarverslag wel maken!

ons werk

Een ruwe selectie van ons werk in de verschillende diciplines die wij u kunnen bieden. Geniet ervan!

Wat doen we en voor wie

Creatie, design en realistatie van allerlei soorten communicatievraagstukken. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van een nieuwe Visuele Identiteit, het bedenken van campagnes, off- en online, UX- en UI- design voor websites en apps. Jaarverslagen en Magazines. Dit doen wij o.a. voor Shell, KNVB, NOC NSF, Staalmeesters, FC Utrecht, Techniek Nederland en Pensioenfonds Detailhandel.

Wie zijn we

Jongens uit de Rotterdamse klei, vormgevers pur sang maar door de jaren heen doorgegroeid naar gesprekspartners op strategisch niveau voor marketing en communicatie advies. 

Contact

Spreek het werk en wie we zijn je wel aan, aarzel niet en neem contact met ons op. Of bel direct met Marco Reijken 06 51 33 65 99,
of Rob Poldervaart 06 24 52 11 74

Abonneer op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief